15 Eylül 2012 Cumartesi

Hakkımızda INTERPOS



İntrade Bilgisayar Elektronik A.Ş. 1995 yılında kurulmuştur. İnter marka mali onaylı POS yazarkasa ve yazarkasa Satış, Pazarlama hizmetlerini gerçekleştirmekte aynı zamanda ülkemizin elektronik cihaz üretimi yapan bir çok firmasına elektronik parça satışı yapmaktadır.

Sektöre girdiğinden bu yana uygun fiyat ve kaliteyi bir arada bulundururken gerçek anlamda koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen ve bundan taviz vermeyen firma uzun yıllardan sonra emeğinin karşılığını almaya başlamıştır.Sektörün ihtiyaçlarına hızlı ve güvenilir hizmet vermesi bunda etkili olan unsurlardan biridir.


Cihazın üzerindeki ön ofis yazılımı bir çok arka büro programı ile herhangi bir arabirim programına ihtiyaç olmadan haberleşebilmektedir.Bu özellik zamanın daha da önem kazandığı günümüzde bilgiye en hızlı şekilde ulaşma ve ondan yararlanmak isteyen parekendecilerin tercihlerindeki vazgeçilmezlerdendir.

2003 yılında ihracat yapmaya başlanmış Azerbeycan, Sudan, KKTC. gibi ülkelerin önde gelen yerel marketlerinin tercihi olmuştur. Sizleri de İnter kullanıcıları arasında görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

1 yorum:

  1. Marketimde kullanmak üzere aldığım İNTER marka kasadan çok memnunum, yazınızı şimdi gördüm.
    Bu şekilde üretilen ürünler bizi gururlandırıyor.
    Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil